Spotlight

Bludne godine, Fragmenti

….

Izvukao sam se diskretno iz dvorane i doma se odmah presvukao te sam se spustio na plažu. Voda je osvježavajuće djelovala na mene odagnavši u trenu neugodan osjećaj popodnevnog mamurluka. Plivao sam gotovo cijeli sat, sve dok nisam do kraja odagnao taj loš osjećaj.

Osvježen i potpuno opušten nakon ovog fizičkog naprezanja, pripremio sam si jaku kavu i otvorio laptop. Nije bilo poruka za mene na Skypeu. Pokrenuo sam Badoo i odmah uočio upaljenu zelenu lampicu. Bila je tamo. Online!

Sada sam bio uvjeren da je Onumà vrlo aktivna na ovoj društvenoj mreži. Jedino nisam znao s kim i zašto. Badoo je inače, po defaultu, mreža specijalizirana za sklapanje poznanstva. Da se radilo o nevinom chatanju s prijateljicama, bilo bi logičnije da to radi preko Skypea. Lagana sumnja uvukla se u mene, ali nisam mogao biti sto posto siguran da je neiskrena – falio mi je čvrst dokaz.

Stajao sam zamišljen nad laptopom ispijajući kavu i promatrajući nasmiješeno Onumino lice s fotografije koju sam postavio na zaslon. Nakon nekog vremena otvorio sam My Video folder i pokrenuo selfie napravljen na dan mog odlaska. Ukazalo mi se njeno lijepo lice dok mi vragolasto izjavljuje ljubav i poziva da se što prije vratim na Tajland; zatim mi prilazi i lijepi jedan svoj osebujan, nježni poljubac. Dok sam promatrao njen profil zatvorenih očiju, ulovljen pod oštrim kutom kamere koju sam držao u ruci, nisam mogao ne zamisliti nježnost i ugodnu svježinu njenih usta.

Odjednom sam se našao u velikoj dilemi. Nakon višegodišnjeg promiskuitetnog divljanja nešto je u meni vapilo za promjenom, a ova djevojka je posjedovala nešto što me u startu nije ostavljalo ravnodušnim. Međutim, dosadašnje iskustvo me tjeralo na oprez bez obzira na doživljene trenutke s njom i na njene izjave koje su ukazivale na to da je naš odnos prešao granice običnog flerta. Stvari su među nama otišle predaleko da bih mogao biti ravnodušan i čekati sljedeću priliku da jednostavno, bez obaveze, uživam u tjelesnim blagodatima ove neobične djevojke. Druga opcija je, međutim, tražila čvrst dokaz da je ona stvarno lojalna, iskrena i moralno čista osoba. Lagano, kao u nekom polusnu, otvorio sam početnu Badoo stranicu i prijavio se kao novi korisnik… Pročitajte više